Brend 125 proizvoda

Podkategorije

 • Womenner
  Za Womenner sa pravom možemo reći da nosi oznaku "hand made". Proizvodnja se zasniva na ručnoj izradi i ni jedan model nije industrijalizovan. Dizajn, izbor materijala i način izrade dovode do toga da je svaki proizvod jedinstven, o čemu govori i veliki broj različitih modela. Womenner se bavi proizvodnjom ženske galanterije od prave kože. U pitanju je veoma kvalitetna koža koja se uvozi iz Italije. Aksesoari koji spadaju u Womenner grupu: novčanici, torbe, rančevi, kaiševi, poslovne torbe, torbice, nakit i dr.
  Womenner
 • Reda Milano

  Reda Milano je osnovana 2013. god. sa idejom povezivanja suprotnosti: prošlošću i budućnosti, ručne izrade i moderne proizvodnje. Reda želi da predstavi ujedinjenje stila nomada prošlog veka sa današnjim urbanim nomadima. Tople boje, čiste linije karakteristike su Redinih proizvoda. Reda Milano je italijanska firma koja se bavi proizvodnjom ženske kožne obuće: cipele i čizame; ravne, sa platformom i sa štiklom. Zastupljenost Redinih butika je uglavnom u Zapadnoj i Centralnoj Evropi, najviše u Italiji i Francuskoj, gde su i centri visoke mode.

  Reda Milano
 • Menner

  Menner proizvodnja je zaista "hand made" - svaki proizvod se ručno radi i predstavlja unikat za sebe. Materijali, način izrade i jedinstveni dizajn rezultuju jedinstvenošću modela, stoga i veliki broj različitih proizvoda.

  Menner se bavi proizvodnjom muških aksesoara gde je glavni materijal visoko-kvalitetna prirodna koža uvežena iz Italije. Galanterija koja spada u Menner grupu: novčanici, torbe, rančevi, kaiševi, poslovne torbe, torbice, putne torbe, narukvice i dr.

  Menner
 • Courage

  Brend Courage potpisuje mlada beogradska modna dizajnerka Marija Grahovac. Pored Srbije, Marija je svoje kreacije predstavljala i u Italiji. Njene kolekcije obiluju unikatnim modelima, izrađenim od najfinijih italijanskih materijala, sa akcentom na ručnoj izradi. Kreacije su provokativne, jedinstvene, obiluju bojama kao i dozom seksualnosti

  Courage by Maria Grahovac
po stranici
Prikazuju se 1 - 18 od 125 stavki
Prikazuju se 1 - 18 od 125 stavki